Nieuwsbrief

Altijd Etty

Etty Hillesum, inspiratiebron voor een rijk innerlijk leven

Ton Jorna, Julika Marijn

ISBN: 9789025903596
Uitgeverij: Have, Ten
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 176 pagina's
Afmeting: 221 mm x 159 mm x 19 mm
Verschijningsdatum: 14-01-2014
Taal: Nederlands
Genre:

Etty Hillesum (1914-1943) is honderd jaar na haar geboorte nog altijd een inspiratiebron voor velen. In haar openhartige dagboeken en brieven is Etty’s diepgaande proces van zelfonderzoek van dag tot dag te volgen. Midden in de donkere oorlogsjaren blijft ze vol liefde in het leven staan.

Ton Jorna en Julika Marijn zijn gegrepen door haar bezielde innerlijke zoektocht en levenslust. In ‘Altijd Etty’spiegelen zij zich aan Etty en gaan zij in op de grote thema’s uit haar werk, zoals liefde, kunst, geboorte en dood, dader en slachtoffer, ‘de moed tot zichzelf’, lijden en God.

Ze gaan ook in gesprek met anderen die door Etty’s werk zijn geïnspireerd. Jean-Jacques Suurmond, Christianne Stotijn, Marjoleine de Vos, Geertje Couwenbergh, Beatrijs Smulders, Chaja Kruijssen, Frank Agricola en Annette van Dijk reflecteren op Etty’s gedachtegoed en wat dit voor hun eigen leven betekend heeft.

€ 18,50 Op voorraadBestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com. Vanaf € 19,95 geen verzendkosten!

Direct bestellen

Andere boeken van Ton Jorna

Andere boeken van Julika Marijn