Nieuwsbrief

Jezus

een roman over verlichting

Deepak Chopra

ISBN: 9789025958855
Uitgeverij: Have, Ten
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 238 pagina's
Afmeting: 230 mm x 150 mm x 21 mm
Verschijningsdatum: 12-06-2009
Taal: Nederlands
Genre:

In dit boek wordt Jezus geportretteerd als een moderne, spirituele leraar. Niet direct het beeld dat we van Jezus hebben, maar zeer aannemelijk gemaakt door Deepak Chopra. Hij blaast nieuw leven in een verhaal dat we dachten te kennen.

De roman bestrijkt de geheimzinnige periode in het leven van Jezus waarover niets in de Bijbel staat: de tijd tussen zijn twaalfde en dertigste levensjaar. Chopra heeft zich ingeleefd in deze jaren en beschrijft Jezus’ weg. Zijn spiritueel leiderschap wordt zichtbaar, evenals zijn identiteit en boodschap. Tegelijkertijd maakt Jezus zich zorgen om geweld en onrust; hij vraagt zich af of God wel luistert en worstelt met de vraag: wie ben ik? Zo brengt Chopra Jezus terug naar het alledaagse leven, zonder de verhalen uit het Nieuwe Testament tegen te spreken. Juist de ‘weggelaten’ Jezus blijkt belangrijk te zijn voor onze tijd. Zijn verlangen naar verlichting is het verlangen van velen.

€ 20,99 Op voorraadBestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com. Vanaf € 19,95 geen verzendkosten!

Direct bestellen

Quotes

‘Een pakkend en klassiek verhaal van de reis van een man die voert van verwarring, twijfel en wanhoop naar zelfdestructie, én die zich bewust wordt van zijn ware identiteit als het ‘licht van de wereld.’ – Eckhart Tolle

Andere boeken van Deepak Chopra

 • Jezus - Deepak Chopra

  Jezus

  Deepak Chopra

  € 20,99

  Jezus

  In dit boek wordt Jezus geportretteerd als een moderne,...