Nieuwsbrief

Voluit leven met hooggevoeligheid

strategieën voor overleven

Susan Marletta-Hart

ISBN: 9789025956714
Uitgeverij: Have, Ten
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 283 pagina's
Afmeting: 216 mm x 136 mm x 28 mm
Verschijningsdatum: 27-05-2015
Taal: Nederlands
Genre:

Lezers van het boek Leven met hooggevoeligheid gaven aan dat ze veel hadden aan de praktische tips en oefeningen om zich ‘beter in hun vel’ te voelen. Daarom heeft Susan Marletta-Hart nu een vervolg geschreven vol handvatten om het leven als hooggevoelige ook echt voluit te kunnen gaan leven.

‘Ik ervaar zelf dagelijks aan den lijve dat wij in een snelle wereld leven waarin je je als bedachtzame hooggevoelige vaak overrompeld voelt en onder druk gezet. Met als gevolg: stress en verlies van levenskwaliteit. Waarom zouden wij leven zoals anderen, als dat leven voor ons niet het juiste is?’
Om gelukkig en gezond te blijven, zullen hooggevoeligen een levensstijl moeten ontwikkelen die daadwerkelijk bij ze past. Dat kan alleen door bewuste keuzes te maken en door uit te komen voor de eigen aard. Dat vergt inzicht en actie.
In dit boek biedt Susan Marletta-Hart concrete strategieën, inzichten en oefeningen die hooggevoeligen kunnen helpen hun ware kracht te vinden en deze verder te ontwikkelen. Een gids die onder andere aandacht besteedt aan belangrijke thema’s als contact, liefde, werk, creativiteit en wellness voor lichaam en geest.

Deze titel is als e-book beschikbaar.

€ 20,00 Op voorraadBestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com. Vanaf € 19,95 geen verzendkosten!

Direct bestellen

Andere boeken van Susan Marletta-Hart