Boekconcert Leven is leren

31/03/2023
19:30 - 22:00

Activiteit: Beurs

31 maart Boekconcert NIEUW boek. Op dit muzikale boekconcert wordt het nieuwe boek Leven is leren van Mirjam van der Vegt gepresenteerd door middel van een interactief concert.

Levenslessen leren we in de tussentijd van het leven, zoekend naar richting, betekenis en zin. Laten we niet alleen de toppen vieren, maar ook de tussentijdse stappen, want het leven is de reis. Deze avond vier je je levenslessen en word je meegenomen in die van anderen. In het boek  Leven is leren maakt Mirjam van der Vegt levenskunst praktisch in zeven thema’s met zeventig haalbare lessen. Met inspiratie uit de psychologie, Westerse spiritualiteit en persoonlijke ontmoetingen en verhalen.

Aanmelden voor het boekconcert

Je reserveert je plek door een gesigneerd exemplaar aan te schaffen, dat je bij binnenkomst ontvangt in deze bijzondere locatie. Geniet van een hapje en drankje van Caspian Food en laat je meenemen door levenslessen die vrede brengen. Er is beperkt plek, dus meld je tijdig aan. Wil je alleen het boek bestellen? Dat kan ook, via dezelfde link. De verzending is vanaf 31 maart.

Locatie

Huis van Vrede Kanaleneiland. Trumanlaan 70-72. Makkelijk bereikbaar met trein en tram, gratis parkeren in omliggende straten.

Programma

19.30 Inloop onder genot van hapje en drankje van Caspian Food in Huis van Vrede. Je ontvangt jouw gesigneerde exemplaar bij binnenkomst.

20.00 Een concert vol levenslessen. Olv singer-songwriter Anne Don word je interactief meegenomen in levenslessen met een muzikale omlijsting.

Er is na afloop ook een boekentafel aanwezig, je kunt kijken bij de producten van het naaiatelier en er zijn kunstenaars aanwezig met hun werk.

22.00 Einde programma