Presentatie door Jacky van de Goor

25/11/2020
16:00 - 17:00

Activiteit: Presentatie

Op 10 november 2020 verschijnt Je leven in één herinnering van Jacky van de Goor. Als je na je overlijden één herinnering mee zou mogen nemen, welke zou dat dan zijn? Deze vraag stelde onderzoeker Jacky van de Goor aan honderden mensen. Hun antwoorden vertellen ons over de zin van het leven.

Jacky van de Goor presenteert haar nieuwe boek via livestream vanuit Scheltema op 25 november 2020 om 16:00. Zij wordt geïnterviewd door Florentijn van Rootselaar. Wil jij deze presentatie graag online bijwonen? Dit kan via Facebook en Youtube.

Praktische informatie

  • Datum: 25 november 2020
  • Tijd: 16.00 – 17.00
  • Live op Facebook en Youtube vanuit Scheltema boekverkopers
  • Kosten: gratis

Over Je leven in één herinnering

Als je na je overlijden één herinnering mee zou mogen nemen, welke zou dat dan zijn? Deze vraag stelde onderzoeker Jacky van de Goor aan honderden mensen.
Hun antwoorden vertellen ons over de zin van het leven. In Je leven in één herinnering doet zij verslag van haar voornaamste ontdekkingen. Opvallend genoeg blijkt dat veel dingen waar we ons doorgaans druk over maken niet de dingen zijn waar het werkelijk om gaat.
Een verrassend boek over dat wat er echt toe doet in het leven.

 

 

Over Jacky van de Goor

Jacky van de Goor (Eindhoven) werkt vanuit haar coachingsbureau Legende aan de groei en bloei van mensen en organisaties. Daarnaast is zij als onderzoeker verbonden aan het StoryLab van de UTwente.

 

Presentatie door Jacky van de Goor