De talen van de liefde

Asa Nyvall legt de talen van de liefde uit

Er zijn verschillende manieren om je liefde te uiten. Sommige mensen communiceren het via woorden, anderen via gunsten, aanraking, tijd voor elkaar te maken of geschenken. Niet iedereen spreekt of verstaat alle talen even goed, daardoor kunnen er misverstanden ontstaan.

Asa Nyvall en Helene Arkhem schreven het boek De talen van de liefde waarin zij de talen uitleggen en waar je zelf kunt testen wat jouw liefdestaal is. In onderstaand filmpje legt Asa Nyvall uit waarom dit de sleutel is om anderen te begrijpen.

 

Over het boek

Met dit boek herken je de liefdestaal die jij het beste spreekt, en ook de taal van je partner. Met voorbeelden uit het dagelijks leven leer je hoe je elkaar in een relatie beter kan begrijpen. Ook buiten de liefdesrelatie is De talen van de liefde een eye-opener: in families, vriendengroepen, op de werkvloer. Het is een praktisch boek over hoe je geluk vindt in relaties.

Zodra je weet welke taal je in welke situatie en tegenover wie gebruikt, heb je de sleutel gevonden tot gelukkiger en harmonischer relaties. De talen van de liefde is een andersoortige talencursus waar je kennis opdoet die je leven kan veranderen.

Over de auteurs

Åsa Nyvall is relatietherapeut, veelgevraagd spreker en yogalerares. Helene Arkhem is journalist en schrijft veel over relaties, balans in het leven en persoonlijke groei. De talen van de liefde is hun eerste boek in het Nederlands.