Nieuwsbrief

Leef! en realiseer je dromen!

17-11-2014

Golden Life Foundation

Laura Maaskant debuteerde afgelopen voorjaar met het veelbesproken en alom geprezen boek Leef!. Daarin vertelt ze over haar keuze om haar ziekte (kanker) niet verder te laten behandelen. Ook beschrijft ze hoe ze leeft met de wetenschap dat ze niet meer beter wordt. Met haar indrukwekkende optreden bij Knevel & Van den Brink op 29 mei wist zij velen te ontroeren en te stimuleren om te leven in het NU.

Een van Laura’s dromen is om een bijdrage te leveren aan de Nederlandse samenleving en die ‘sprankelender’ te maken. Met de Golden Life Foundation realiseert zij die droom. De opbrengsten van haar boek komen ten goede aan de Foundation, die inspirerende  ideeën ondersteunt. Vanaf vandaag is de website te bezoeken en daarmee is de stichting een feit.

 Het leven biedt allerlei kansen, mogelijkheden en dromen, maar vaak staat de dagelijkse realiteit die dromen in de weg. Ook meningen van anderen, heersende conventies of een gebrek aan moed en financiën vormen obstakels. Met de Golden Life Foundation helpt Laura Maaskant jonge, ondernemende mensen op een eigen wijze, met daadkracht en overtuiging hun ideeën te realiseren. De Golden Life Foundation gelooft in ideeën die onderscheidend en duurzaam zijn, en die verbondenheid stimuleren. De Foundation biedt daarvoor financiële ondersteuning en coaching.

Meer informatie over de Golden Life Foundation: www.goldenlifefoundation.nl en www.facebook.com/goldenlifefoundation