Nieuwsbrief

Twee nominaties voor De weg!

25-01-2017

Traditiegetrouw wordt in de Maand van de Spiritualiteit (die nu in volle gang is) de winnaar van het Beste Spirituele Boek bekend gemaakt. Voor de editie van 2017 is een boek uit het fonds van Ten Have genomineerd. Michael Puett en Christine Gross-Loh maken met De weg kans om het Beste Spirituele Boek 2017 geschreven te hebben! Wij feliciteren hen met deze nominatie en hopen op een bekroning.

Op zondag 29 januari wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het televisieprogramma Jacobine op Zondag. De jury bestaat uit Jacobine Geel, Marije van Beek en Kitty Geerts. Klik hier om de pagina van de Maand van de Spiritualiteit te bezoeken.

Deze nominatie is niet de enige voor De weg. Ook maken Puett en Gross-Loh kans om door de inwoners van Den Haag verkozen te worden als Beste Boek van 2016. Deze prijs wordt georganiseerd door boekhandel Paagman in Den Haag. Klik hier voor meer informatie.

Eerder kreeg De weg al lovende reacties. Filosofe Stine Jensen zegt over het boek: ‘Een inzichtelijk en toegankelijk boek dat inspiratie biedt.’ Oud-hoofdredacteur van Filosofie Magazine Daan Roovers is ook positief over Puett: ‘Michael Puett is de ideale docent en een geweldige verteller!’ En filosoof Coen Simon benadrukt het belang van het boek in het dagelijkse leven: ‘De Weg toont de wijsheid van het alledaagse. Lees en leef dit boek.’

De Maand van de Spiritualiteit loopt tot en met 12 februari 2017. Ten Have wenst u een inspirerende maand toe!