Nieuwsbrief

Agenda

Bekijk hier waar en wanneer onze auteurs optredens, lezingen en presentaties geven.

Special events

Op 23 september geeft Babah Tarwally bij een gastpreek bij onze vrienden van Vloeken in de kerk in Amsterdam. Meer info en tickets vind je hier.

Op 25 september leert Ziyad Marar ons ons te begrijpen hoe mensen oordelen, waarom ze het doen en hoe we er het beste mee om kunnen gaan. Eenmalig event samen met The School of Life! Meer info en tickets vind je hier.

Op 1 oktober spreekt Geerteke van Lierop op het event ‘Het DNA van rouw’ over haar boek Een zee van glas. Reserveren kan hier.

Op 9 oktober vertelt Christine Cayol ons hoe we van de de tijd onze beste vriend kunnen maken. Eenmalig event samen met The School of Life Amsterdam. Tickets en info vind je hier.

Op 23 oktober leren we van Edith Hall hoe Aristoteles zou reageren op 21e-eeuwse vraagstukken. Special event samen met de Rode Hoed. Meer info volgt.

Op 25 oktober is Christa Anbeek te gast bij Radboud Reflects naar aanleiding van haar boek Voor Joseph en zijn broer. Meer info en tickets hier.

Boekpresentaties

Op 25 september presenteren we het nieuwe boek van Babah Tarawally: Gevangen in zwart-witdenken. De feestelijkheden zijn van 5 tot 7 in Boekhandel Athenaeum. Graag aanmelden via deze link.

Festivals

Op 27 oktober is het Brainwash Festival met o.a. Ten Have-auteurs Carl Cederström en Babah Tarawally. Tickets en info vind je hier.