Black Friday acties 2022

Het is weer zover: Black Friday! Ook dit jaar hebben wij weer geweldige titels tijdelijk afgeprijsd. Leer over trauma’s, ontdek hoe hardlopen je tot rust kan brengen, lees over wat politieke correctheid doet met je geest, ontdek je innerlijk leven of leer over het belang van onze gevoelens. Het perfecte moment om nieuwe boeken in te slaan.

De acties gelden van 19 november tot 5 december.

Trauma

Trauma’s vormen een van de minst begrepen ziektes van onze tijd. Veel onverklaarbare klachten zijn volgens Paul Conti terug te voeren op een trauma. Het is een ziekte met zware, maar niet altijd zichtbare effecten op lichaam en geest. Ook is een trauma overdraagbaar binnen families, generaties en bevolkingsgroepen.

Conti biedt een diepgaande analyse, gecombineerd met praktijkvoorbeelden en praktische stappen om de gevolgen van trauma’s te verlichten en verdere traumatisering te voorkomen.

Van € 20,00 voor € 15,00

 

 

Ren je zen

Vanessa Goddard verbindt in Ren je zen zenmeditatie met de kunst van het hardlopen. Hardlopen is de manier om even alle stress te vergeten en tot rust te komen. Maar vaak zit je hoofd nog vol met plannen, gedachten, zorgen. Hoe maak je van hardlopen, of een andere vorm van beweging, je ultieme rustmoment?

Geschreven met veel humor, voor zowel de beginners als de gevorderden. Met 14 praktische hardloopoefeningen.

Van € 20,99 voor € 15,00

 

 

 

De betutteling van de Amerikaanse geest

De afgelopen jaren is er veel veranderd op de universiteiten. Sprekers wordt de mond gesnoerd, studenten en professors lopen op eieren en durven niet vrij te spreken. Angststoornissen, depressies en zelfmoorden nemen toe. Hoe is deze situatie tot stand gekomen?

Jonathan Haidt en Greg Lukianoff laten in dit boek zien wat de cultuur van safe spaces aan Amerikaanse universiteiten doet met de geest van studenten. Door een sterke doorvoering van politieke correctheid wordt ons vermogen om kritisch na te denken in gevaar gebracht. De auteurs anlayseren de bedoelingen en ideeën achter deze trend en laten zien wat de effecten zijn, zowel binnen de universiteiten als op de maatschappij.

Van € 29,99 voor € 15,00

 

De hemel in je handen

Het is al een hele opgave om te weten wat je denkt. Ontdekken wat er allemaal ónder het oppervlak van de bewustheid schuilt, is nog uitdagender. Maar het kan wel – met zelfhypnose, droomonderzoek, lichaamswerk en vele andere klassieke en nieuwe methoden.

Spiritueel schrijfster Lisette Thooft brengt haar ervaringen van tientallen jaren onderzoek in kaart en laat kenners aan het woord. Een inspirerend boek voor iedereen die méér wil weten over zichzelf dan wat er zichtbaar is aan de buitenkant.

Zelfonderzoek leidt altijd naar iets goeds. Er komt een laag bij, kun je stellen, een laag van verruimd bewustzijn. Dat maakt een mens sterker, harmonieuzer, evenwichtiger. En met een beetje geluk – genade kun je het ook noemen – opent zich een diepte in je en krijg je zicht op spirituele verten, onpeilbare wijsheid en licht.’

Van € 20,99 voor € 15,00

Sensibel

In hoeverre kunnen we redelijkerwijs verwachten dat anderen rekening houden met onze gevoelens? Waar we vroeger dankzij morele codes wisten hoe we ons moesten gedragen, lijkt het nu alsof ieder voor zich moet aanvoelen hoe de ander benaderd wil worden.

Svenja Flasspöhler laat in Sensibel zien hoe ons invoelingsvermogen in de westerse cultuur altijd al een belangrijke rol speelde. Toch is er de afgelopen tijd wel degelijk iets veranderd. Welke wortels heeft onze gevoeligheid en vooral onze overgevoeligheid? En in welke verhouding staan sensibiliteit en weerbaarheid tot elkaar?

Van € 20,99 voor € 15,00

 

 

 

Wil je vaker op de hoogte worden gehouden van interessante boeken, acties en interviews? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!