Een boekpresentatie… maar dan anders!

“Als je niet naar buiten kan, dan haal je de wereld toch naar binnen?” Auteurs met lezers verbinden, dat is ons doel. Maar waar dit in de huidige tijd lastig is, is er ook een oplossing voor. Daarom zijn wij trots om te vertellen dat Irene van Staveren op donderdag 11 juni a.s. een boekpresentatie zal geven. Zij presenteert haar boek De professor als proefkonijn via een livestream vanuit Paagman Centrum in Den Haag. Deze livestream is gratis te volgen op meerdere manieren. Om 16:00 uur begint de presentatie, waarna zij ook nog wordt geïnterviewd door Jean-Pierre Geelen. Er is zelfs nog mogelijkheid tot vragen stellen via de stream, en het bestellen van een gesigneerd exemplaar.

Aanmelden voor de boekpresentatie van Irene van Staveren is mogelijk via de website van Paagman. Zien we jou daar ook? Meld je snel aan, en mis deze bijzondere gebeurtenis niet! Want hoewel we niet gemakkelijk naar buiten kunnen, kunnen we nog steeds de wereld naar binnen halen.

Over De professor als proefkonijn

De professor als proefkonijn is het persoonlijke verslag van een uitbehandelde migrainepatiënt. Toen de artsen Irene van Staveren niet verder konden helpen, ging ze zelf op onderzoek uit. Zij verdiepte zich in wetenschappelijk onderzoek buiten de mainstream. En met effect: de aanvallen namen met 75% af.

Van Staveren houdt een vurig pleidooi voor een experimentele geest bij artsen en patiënten. Haar boek biedt een hoopvol perspectief voor de honderdduizenden in Nederland en België die aan migraine lijden.

Over Irene van Staveren

Irene van Staveren (Scheveningen) is hoogleraar Economie en schreef eerder Wat wij kunnen leren van economen die (bijna) niemand meer leest.

Boek - De professor als proefkonijn - Irene van Staveren