De acht grote lessen van de natuur

Het thema van de maand van de filosofie is dit jaar ‘natuur’ . Wil jij meer te weten komen over de natuur en hoe wij zijn verbonden met alles wat leeft? Dan is De acht grote lessen van de natuur van Gary Ferguson het perfecte boek om te lezen. In De acht grote lessen van de natuur laat de auteur zien hoe wij weer in contact kunnen komen met de natuur. Dit boek is tijdelijk ook afgeprijsd en kan je via de bestel button hieronder gelijk bestellen:

Of bestel het e-book hier.

Over het boek

Er heerst een groot verlangen om meer in harmonie met de natuur te leven. Ferguson beschrijft aan de hand van nieuwe wetenschappelijke inzichten dat we niet losstaan van de natuur: we zijn zelf natuur, maar zijn dat vergeten. In acht lessen leren we van bomen, insecten, dolfijnen en andere natuurverschijnselen hoe we weer in contact komen met Moeder Natuur. Ferguson schreef een opwindend boek dat ons achterlaat met een gevoel van hoop en levenslust.

Over de auteur

Gary Ferguson (1956) schreef meer dan twintig boeken over ecologie en wildlife. Zijn werk gaat met name over de vraag hoe de mens interacteert met de natuur. De acht grote lessen van de natuur is zijn eerste boek in Nederlandse vertaling.