Frits de Lange neemt afscheid als hoogleraar

Op 4 juni 2021 neemt Ten Have-auteur Frits de Lange afscheid van de PThU. Meer dan 20 jaar werkte hij als hoogleraar ethiek bij de PThU en haar voorganger, de Theologische Universiteit Kampen. Van De Lange verscheen onlangs Eindelijk volwassen bij Uitgeverij Ten Have, waarin hij een eigenwijs scenario voor ouder worden presenteert. In 2017 verscheen Heilige onrust bij onze uitgeverij. 

Live online afscheidssymposium
De PThU biedt dr. Frits de Lange een afscheidssymposium aan dat in het teken staat van zijn boek ‘Eindelijk volwassen. De wijsheid van de tweede levenshelft’. U bent van harte uitgenodigd dit afscheidssymposium via de livestream te volgen. Het belooft een gevarieerd programma te worden met als sprekers prof. dr. Hans Alma (Vrije Universiteit), dr. Hanne Laceulle (Universiteit voor Humanistiek), prof. dr. Thijs Tromp, dr. Lieke Werkman (PThU) en Enrieke Damen (PThU). Er is live muziek door Frits zelf (gitaar) en zangeres Eessa Friemann.

De livestream van de afscheidsbijeenkomst begint op 4 juni om 14.30 uur en is rond 16.15 uur afgelopen.

Aanmelden is niet verplicht, maar als u zich aanmeldt voor de livestream, ontvangt u daags van tevoren ter herinnering een e-mail met de link naar de stream. U kunt de livestream overigens ook gewoon via de website van de PThU volgen.