#ikleesthuis 5 boeken om nu te lezen

De wereld lijkt even op zijn kop te staan ten tijde van het coronavirus. Waar sommigen nog (thuis) kunnen werken, zijn anderen gedwongen om thuis te blijven. Hoe vervelend de situatie ook is, je hebt opeens wel tijd voor een goed boek. ‘Vandaag niet naar buiten? Dan haal je de wereld naar binnen. Met een boek!’ luidt de slogan van stichting CPNB dan ook. De medewerkers van Ten Have vertellen je de aankomende dagen graag over hun welk boek zij aanraden.

Zo vertelt Sanne je maandag over Het wonder van mindfulness, gaat Rick dinsdag in op het Handboek voor de moderne stoïcijn en legt René je woensdag uit waar Met Nietsche de bergen in over gaat. Als je dan toch nog niet uitgelezen bent of iets anders zoekt, is er altijd nog de nieuwste biografie over Simone de Beauvoir of het boek Stop met redelijk zijn, waar Niels en Roos je meer over zullen vertellen.

Het CPNB roept mensen op om boeken tijdens de quarantaineweken online te bestellen, bijvoorbeeld via Boekenwereld. Op Boekenwereld betaal je t/m 6 april geen verzendkosten. Heb jij jouw ideale boek gevonden? Deel het dan met de hashtag #ikleesthuis.