#ikleesthuis: het goede van de mens

Jezelf en je omgeving op een positieve manier beïnvloeden is iets wat we goed kunnen gebruiken. In Alles hier is welkom moedigt Pema Chödrön ons aan dit te doen. Met persoonlijke verhalen en praktische oefeningen loodst zij ons door moeilijkheden heen. Een goed boek dus om ten tijde van #ikleesthuis te lezen.

Volgens Chödrön lukt deze positieve manier van beïnvloeden alleen als we onze pijn aanvaarden en niet weglopen bij weerstand. Dit klink makkelijker dan dat het is, nu het coronavirus onze levens op z’n kop zet. Toch is Alles hier is welkom een mooi boek om je in te verdiepen. Chödrön helpt ons namelijk om onze eigen en andermans fouten te accepteren, tegenslagen te zien als mogelijkheden voor innerlijke groei en uit te gaan van het goede in alle mensen, ook als we het fundamenteel oneens zijn.

“Ons doel is het volledig ontwaken van ons hart en onze geest.

Niet alleen voor ons eigen welzijn, maar ook om andere levende

wezens te kunnen helpen, bemoedigen en wijsheid mee te

kunnen geven. Welke andere motivatie kan hieraan tippen?”

Geïnteresseerd? Deel ook je leeservaring met #ikleesthuis!

Bestel 'Alles hier is welkom' en leer ook de positieve manier van beïnvloeden

Ook als e-book verkrijgbaar!

Over Alles hier is welkom

Met persoonlijke verhalen en praktische oefeningen moedigt Pema Chödrön ons aan om onszelf en onze omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Dat kan alleen als we onze pijn aanvaarden en niet weglopen bij weerstand.

Alles hier is welkom helpt ons om onze eigen en andermans fouten te accepteren, tegenslagen te zien als mogelijkheden voor innerlijke groei en uit te gaan van het goede in alle mensen, ook als we het fundamenteel oneens zijn.

Wijsheid voor velen, ongeacht hun religie en spirituele traditie.

Over Pema Chödrön

Pema Chödrön is een Amerikaanse boeddhistische non en een vooraanstaand leerling van de bekende Tibetaanse leraar Chögyam Trungpa Rinpoche. Ze geeft leiding aan Gampo Abdij in Nova Scotia, geeft veel lezingen en meditatiecursussen en is in Europa vooral bekend als auteur.

Lees meer over Chödrön's positieve manier van beïnvloeden