Internationale Yoga Dag

Op 21 juni vieren we de Internationale Yoga Dag. Een dag waarop we bewust worden van de vele voordelen van yoga. Zo is yoga onder andere goed voor de fysieke- en mentale gezondheid, geeft yoga emotionele stabiliteit en helpt yoga bij een verbetering in je ademhaling.

Yoga is een oude praktijk die zo’n 5000 jaar geleden is ontstaan in India. Het woord ‘yoga’ betekent ‘verbinding’ of ‘vereniging’ van lichaam, geest en ziel. Yoga staat voor innerlijke rust en harmonie.

De internationale Yoga Dag is een mooi moment om stil te staan bij hoe yoga kan bijdragen aan een gezonde en gebalanceerde levensstijl.

 

Geïnteresseerd? Bekijk dan onderstaande boeken.

 

De hemel in je handen
Het is al een hele opgave om te weten wat je denkt. Ontdekken wat er allemaal ónder het oppervlak van de bewustheid schuilt, is nog uitdagender. Maar het kan wel – met zelfhypnose, droomonderzoek, lichaamswerk en vele andere klassieke en nieuwe methoden.

Spiritueel schrijfster Lisette Thooft brengt haar ervaringen van tientallen jaren onderzoek in kaart en laat kenners aan het woord. Een inspirerend boek voor iedereen die méér wil weten over zichzelf dan wat er zichtbaar is aan de buitenkant.

Zelfonderzoek leidt altijd naar iets goeds. Er komt een laag bij, kun je stellen, een laag van verruimd bewustzijn. Dat maakt een mens sterker, harmonieuzer, evenwichtiger. En met een beetje geluk – genade kun je het ook noemen – opent zich een diepte in je en krijg je zicht op spirituele verten, onpeilbare wijsheid en licht.’

Bestel hier het boek of het e-book.

 

Één ding tegelijk
Voor wie denkt dat mindfulness moeilijk is, is er nu Eén ding tegelijk. Bestsellerauteur Rick Hanson geeft in dit handzame boek eenvoudige oefeningen die goed in het dagelijks leven in te passen zijn. Ze beschermen tegen stress, verbeteren de stemming en versterken het brein. De oefeningen zijn gegroepeerd rond thema’s als ‘goed voor jezelf zorgen’, ‘van het leven genieten zoals het is’, ‘beter functioneren thuis en op het werk’ en ‘vrede sluiten met je emoties’. Rust in je hoofd vinden was nog nooit zo eenvoudig.

Bestel hier het boek of het e-book.

 

 

Wil je vaker op de hoogte worden gehouden van interessante boeken, acties en interviews? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!