Korting op e-books in de maand november

In de maand november zijn de e-books van drie recente titels in prijs verlaagd! Deze actie is geldig van 1 november 2021 tot en met 30 november 2021.

Zin in het alledaagse

Zin in het alledaagse bevat gesprekken met gewone, maar altijd bijzondere Nederlanders over hoe zij hun leven betekenis geven. Peter Henk Steenhuis sprak met hen niet over zingeving in theoretische zin, maar verzamelde verhalen over de manier waarop zij zin doen. Betekenis geven aan het leven heeft altijd een dimensie die is geworteld in het dagelijkse leven: zoals bij sporten en muziekmaken. Dit boek bundelt de meestgelezen stukken uit de spraakmakende gelijknamige rubriek in Trouw.

 

 

 

De kunst van het leven

De kunst van het leven van Thich Nhat Hanh introduceert zeven transformerende meditaties, die een volkomen nieuw licht werpen op ons leven, onze relaties en onze verbondenheid met de wereld. De meditaties gaan terug op de laatste lezingen van Thich Nhat Hanh, kort voor zijn plotselinge ziekenhuisopname. Met veel persoonlijke ervaringen laat hij zien dat iedereen een gelukkig, vredig en actief leven kan leiden en ouderdom en dood open, vreugdevol en zonder angst tegemoet kan treden.

 

 

Waarom we de wereld niet rond kunnen krijgen

Waarom we de wereld niet rond kunnen krijgen van Frank Meester is een filosofisch zelfhulpboek dat je helpt om met meer lichtheid in het leven te staan. Iedereen kent de situatie waarin je probeert consequent te zijn, maar tevergeefs. Frank Meester laat zien waarom dat ook niet anders kan. Er is altijd iets wat aan onze principes ontsnapt, hoe we ons best ook doen. Dat zullen we moeten accepteren. Het boek is bedoeld voor iedereen die het leven serieus neemt, maar niet te serieus.

Wil je vaker op de hoogte worden gehouden van interessante boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!