Pre-order boek Michel Vos: gratis toegang online cursus Lifecrafting t.w.v. €420,-

Op 22 juni 2021 verschijnt Get your shit together van Michel Vos bij Uitgeverij Ten Have. Nog anderhalve week is de speciale pre-order actie geldig waarbij je toegang krijgt tot zijn Online Lifecrafting training. Kijk hier voor meer informatie.

 

Michel Vos, bekend van de Eindbazen-podcast, verzamelde de beste technieken en lifehacks voor succes in leven en werk. Het doel: mensen helpen hun shit voor elkaar te krijgen. Hij put uit zijn ervaring als ondernemer en de mixed martial arts en liet zich inspireren door onder andere de special forces. Hij brengt zijn inzichten nuchter en met veel humor, maar raakt ook diepere spirituele inzichten.

In 6 delen verhelder je jouw doelen, verbeter je jouw workflow, leer je te werken in golven en om te gaan met weerstand, verzamel je feedback en verhoog je jouw energieniveau. Get your shit together biedt de weg naar heldere ambities, stressvrije productiviteit en tijd voor jezelf.

Deze bewezen ontwikkelmethode helpt jaarlijks duizenden professionals en bedrijven, en wordt inmiddels toegepast op verschillende onderwijsinstellingen in Nederland.

Je dromen volgen is keihard werken, en daarbij kun je alle hulp gebruiken. Dit boek is een onuitputtelijke bron van fijne, direct toepasbare en tijdloze tools‘ Rick Pastoor, auteur Grip. Het geheim van slim werken

Een must-read handleiding om de leiding te nemen over je leven. Michel begeleidt je stap voor stap in het proces en zet hierbij theorie om in praktische stappen die je gelijk kunt toepassen.‘ Mark Tigchelaar, auteur van Focus AAN/UIT