Singles Day 2023

Speciaal voor Singles Day geven we je de gelegenheid om jouw innerlijke wereld te verrijken met onderstaande boeken. Drie van deze boeken hebben een tijdelijke actieprijs, wees er snel bij want op is op! Leer te leven op je eigen voorwaarden met Michael A. Singer, onderzoek de invloed van natuur op je hersenen, of ga op zoek naar de perfecte balans volgens Japanse wijsheden.

De acties lopen van 8 t/m 13 november 2023.

 

Zijn wie je bent – Michael A. Singer

Het leven loopt zelden precies zoals we willen, dat is onze werkelijkheid. Hoe we hiermee omgaan maakt het verschil. Wijze mensen door de eeuwen heen hebben onderwezen hoe belangrijk het is om deze werkelijkheid te accepteren. Niemand kan immers iets ongedaan maken wat al is gebeurd. Michael A. Singer heeft een trouwe schare fans opgebouwd met zijn nuchtere, praktische en spirituele lessen. Zijn wie je bent – Leven op je eigen voorwaarden biedt een duidelijk pad om onszelf te begrijpen en onvoorwaardelijk geluk te vinden – elke dag. De weg naar inzicht en Verlichting is voor iedereen op elk moment bereikbaar: echte vrijheid, inspiratie en liefde zit vanbinnen.

Van € 24,99 voor € 15,99

Waarom natuur goed is voor je hersenen – Michel Le Van Quyen

Als er de laatste jaren iets duidelijk is geworden, dan is het wel dat in de natuur zijn goed is voor de mens. De befaamde neurowetenschapper Michel Le Van Quyen onderzocht welke impact de natuur heeft op ons brein.

Hoe zorgt een boswandeling voor minder stress? Waarom zijn de geuren en geluiden van de natuur goed voor ons? En waarom hebben dieren een positieve impact op ons welzijn? Le Van Quyen onthult de wetenschap hierachter, die zowel subtiel en divers blijkt te zijn – en urgenter dan ooit tevoren.

Van € 22,99 voor € 14,99

 

 

 

Chowa –Akemi Tanaka

Chowa is een manier van leven in balans met jezelf, anderen en de wereld om je heen. Akemi Tanaka beschrijft in Chowa wat we van Japan kunnen leren om meer in harmonie te leven. Chowa is het Japanse begrip voor ‘de zoektocht naar balans’. Al eeuwenlang helpt chowa Japanners vorm te geven aan een leven dat vol is van spanning en verandering. Chowa maakt problemen leefbaar en vormt de basis van ikigai en wabi sabi. Via autobiografische verhalen en voorbeelden uit de Japanse samenleving biedt Tanaka de lezer een unieke en doorleefde inkijk in de Japanse manier van leven.

Chowa biedt probleemoplossende methoden die niet zozeer om het einddoel gaan, maar meer over de manier waarop je de tegengestelde krachten die het leven zo vaak op ons uitoefent, in balans kunt brengen; of het nu thuis is, op het werk, in onze studie of onze persoonlijke relaties. Chowa is geen mysterieuze Japanse “eigenschap”, maar eerder een filosofie, een serie oefeningen die onze manier van denken over onszelf en anderen kan veranderen.’

Van € 24,99 voor € 16,99

 

 

De zoektocht naar karakter – Massimo Pigliucci

Kan goed karakter worden aangeleerd? In 430 v.Chr. probeerde Socrates de ijdele, machtsbeluste Atheense staatsman Alcibiades te leren hoe hij een goed mens kon zijn, maar hij faalde spectaculair. Alcibiades leidde zijn stad in een hopeloze oorlog die Athene verwoestte.

In De zoektocht naar karakter onderzoekt Massimo Pigliucci wat we kunnen leren van dit beroemde verhaal. Hij combineert oude bronnen met moderne interpretaties om een volledig beeld te geven van de filosofie en ontwikkeling van karakter, deugd en persoonlijke excellentie – wat de Grieken arete noemden. Dit boek gaat niet alleen over wat een goede leider maakt, maar biedt ons een antwoord op de essentiële vraag: hoe leiden we een goed leven?

Meditatie en creativiteit – David Lynch

Alles gaat steeds sneller en soms lijkt het alsof de wereld aan je voorbij gaat. In Meditatie en creativiteit beschrijft wereldberoemd regisseur David Lynch de positieve effecten die mediteren op zijn artistieke leven hebben.

Lynch laat zien hoe meditatie, inspiratie, en soms puur toeval hebben bijgedragen aan meesterwerken zoals Mulholland Drive, Blue Velvet en Twin Peaks. Aan de hand van deze befaamde films illustreert Lynch in korte en toegankelijke teksten hoe je ruimte schept voor nieuwe ideeën, twijfels over creativiteit overwint, en hoe je opnieuw inspiratie vindt als je vastzit.

 

 

De hemel in je handen – Lisette Thooft

Het is al een hele opgave om te weten wat je denkt. Ontdekken wat er allemaal ónder het oppervlak van de bewustheid schuilt, is nog uitdagender. Maar het kan wel – met zelfhypnose, droomonderzoek, lichaamswerk en vele andere klassieke en nieuwe methoden.

Spiritueel schrijfster Lisette Thooft brengt haar ervaringen van tientallen jaren onderzoek in kaart en laat kenners aan het woord. Een inspirerend boek voor iedereen die méér wil weten over zichzelf dan wat er zichtbaar is aan de buitenkant.