Singles Day kortingen 2022

Vandaag is het Singles Day! Ook dit jaar hebben wij daarom een aantal boeken afgeprijsd. Leer over het belang van ijdelheid, lees hoe je van jouw onzekerheid kunt afkomen, waardeer de schoonheid in het alledaagse leven of ontdek spiritualiteit. Dit is je kans om onze boeken in te slaan!

De acties gelden vanaf 11 november tot 19 november 2022.

Zie mij

In Zie mij laat Frank Meester zien dat ijdelheid niet iets is waar we ons voor moeten schamen. Zonder ijdelheid gebeurt er feitelijk niets, was er geen kunst, literatuur, topsport of wetenschap. Meester neemt de lezer mee op een reis door de menselijke geschiedenis, steeds weer is hij op zoek naar die momenten waar ijdelheid de hoofdrol speelt. Het resultaat is een even sprankelend als verhelderend pleidooi: maak van je leven een mooi verhaal waarin je zelf de hoofdrol speelt.

Van €20,99 naar €15,00

 

 

 

Goed zoals je bent

Onze maatschappij dwingt ons streng te zijn voor onszelf, veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden en alles perfect te doen. Hierdoor denken we vaak in negatieve termen over onszelf. Mentale problemen zoals depressie en burn-out houden sterk verband met een negatief zelfbeeld. In Goed zoals je bent toont Frederike Mewe welke psychologische processen hierachter schuilgaan. Mewe combineert theorie met herkenbare voorbeelden, praktische adviezen en schuwt het niet persoonlijk te worden.

‘Frederike Mewe begrijpt precies waarom juist vrouwen zich vaak onzeker voelen, ook als dat nergens voor nodig is – en wat je kunt doen om van binnenuit sterker te worden.’ – Sterre van Leer, hoofdredacteur Psychologie Magazine.

Van €20,99 naar €15,00

 

Zin in het alledaagse

Zin in het alledaagse bevat gesprekken met gewone, maar altijd bijzondere Nederlanders over hoe zij hun leven betekenis geven. Peter Henk Steenhuis sprak met hen niet over zingeving in theoretische zin, maar verzamelde verhalen over de manier waarop zij zin doen. Betekenis geven aan het leven heeft altijd een dimensie die is geworteld in het dagelijkse leven: zoals bij sporten en muziekmaken. Dit boek bundelt de meestgelezen stukken uit de spraakmakende gelijknamige rubriek in Trouw.

Van €20,99 naar €15,00

 

 

 

Het jaar waarin ik spiritueel probeerde te leven

De Canadese journalist Anne Bokma neemt in Het jaar waarin ik spiritueel probeerde te leven een jaar lang iedere maand een andere spirituele richting onder de loep. Zo probeert ze te mediteren met Headspace, doet ze aan yoga met geiten, gaat ze bosbaden, kiest ze alvast een doodskist uit en probeert ze magic mushrooms. Bokma plaatst haar nieuwe spirituele ervaringen in haar persoonlijke levensgeschiedenis. Het resultaat is een boek met een warme vertelstem, geschreven met veel zelfspot en de nodige humor.

Van €20,99 naar €15,00

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Wil je vaker op de hoogte worden gehouden van interessante boeken, acties en interviews? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!