Singles Day kortingen

Vandaag is het Singles Day! Dit jaar hebben wij een aantal boeken afgeprijsd. Lees over liefde, eenzaamheid, polyamorie, of zin. Nú is het moment om de boekenkast uit te breiden!

De acties gelden vanaf 11 november tot 24 december 2021.

De integere slet

‘We claimen het woord slet terug als een geuzennaam, die een zekere genegenheid uitdrukt. Voor ons is een slet iemand van elk mogelijk gender die van seks houdt vanuit de radicale stellingname dat seks fijn is en dat genot goed voor je is. Als trotse sletten geloven we dat seks en seksuele liefde fundamentele krachten van het goede zijn, activiteiten die het potentieel hebben om intieme banden te versterken, levens te verrijken, spiritueel bewustzijn te wekken en zelfs de wereld te verbeteren.’

De integere slet is een cultklassieker op het gebied van polyamorie. Van de Engelse editie zijn meer dan 200.000 exemplaren verkocht. De auteurs laten zien hoe je op een moreel verantwoorde manier meerdere geliefden tegelijkertijd kunt hebben. Hun boek geeft antwoord op alle mogelijke vragen over de polyamoreuze levensstijl, en biedt handreikingen voor de bijbehorende uitdagingen, zoals jaloezie en oordelen uit de omgeving.

Van € 29,99 naar € 22,50

 

Ode aan de eenzaamheid

Eenzaamheid is een steeds groter probleem: steeds meer mensen zitten in een sociaal isolement of blijven alleen achter. De psychologische gevolgen daarvan zijn niet te overzien en vormen dé uitdaging van de 21e eeuw.

Marinus van den Berg biedt echter een verrassend perspectief op eenzaamheid. Het begrip heeft een dramatische klank en alleen nog maar een negatieve betekenis. Van den Berg daagt ons uit: hoe kunnen we omgaan met onze fundamentele eenzaamheid? En kan alleen-zijn toch ook zijn waarde hebben?

Van € 20,99 naar € 15,00

 

Waarom liefde eindigt

In Waarom liefde eindigt maakt Eva Illouz de balans op van relaties anno nu. Waarom vinden we het moeilijk om over langere tijd relaties in stand te houden? En waardoor wordt de partnerkeuze steeds lastiger?De oorzaken hiervan zitten niet alleen in ons hoofd. In ons tijdperk transformeert de liefde radicaal en Illouz voorspelt zelfs het einde van de romantische liefde. Een urgent en diepgravend boek voor iedereen die de liefde aan het hart gaat.

Van € 29,99 naar € 22,50

 

 

Het verlangen naar de zin

Ieder mens verlangt naar een zinvol en waardevol leven. We geven daar op eigen manier vorm aan in onze seculiere samenleving. Maar waar komt dat verlangen naar zin en waarde vandaan? Hoe kunnen we erover met elkaar in gesprek gaan? Kunnen levensbeschouwelijke tradities ons zoeken naar zin nog verrijken?

Het verlangen naar zin biedt een nieuwe visie op zingeving en levensbeschouwing. De nadruk ligt op het aandachtig en verbeeldingsvol onderzoeken wat de wereld te bieden heeft. Een zinvol bestaan wordt mogelijk waar we afstemmen op de unieke waarde van wat ons omringt. Met voorbeelden uit de kunst, literatuur en filosofie maakt Hans Alma duidelijk hoe we dat kunnen doen.

Van € 22,99 naar € 17,50

 

Alles hier is welkom

Met persoonlijke verhalen en praktische oefeningen moedigt Pema Chödrön ons aan om onszelf en onze omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Dat kan alleen als we onze pijn aanvaarden en niet weglopen bij weerstand.

Alles hier is welkom helpt ons om onze eigen en andermans fouten te accepteren, tegenslagen te zien als mogelijkheden voor innerlijke groei en uit te gaan van het goede in alle mensen, ook als we het fundamenteel oneens zijn.

Wijsheid voor velen, ongeacht hun religie en spirituele traditie.

Van € 20,99 naar € 15,00


 

Superieur

Bestaat er een verband tussen ras en IQ? Welk ras is het beste? Deze vragen zijn allerminst gedateerd. De rassentheorie beleeft een zorgwekkende comeback, in wetenschap en in politiek. Angela Saini onderzoekt in Superieur pseudowetenschappelijke beweringen en theorieën over ras, en toont aan waarom ze onhoudbaar zijn.

Superieur is een broodnodig onderzoek naar de verraderlijke geschiedenis en consequenties van de rassentheorie. Dit boek geeft onweerlegbare argumenten om die theorie en racisme te bestrijden.

Van €22,99 naar €15,00

Wil je vaker op de hoogte worden gehouden van interessante boeken, acties en interviews? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!