Terugblik op 2021

Het nieuwe jaar is aangebroken. Afgelopen jaar zijn er bij uitgeverij Ten Have maar liefst 36 (!) titels verschenen. We blikken terug op de titels van het jaar 2021.

Voorjaar

In het voorjaar verschenen de meeste titels, maar liefst 19. Het prachtige boek Het leven van de geest van Hannah Arendt verscheen en ook: De goede voorouder van Roman Krznaric, De infodetox van Karen Visser, Het rechtvaardigheidsgevoel van Jonathan Haidt, Neurodharma van Rick Hanson, Grenzeloos vrij van Wendy Hobbelink, Vind rust in ademen van Thich Nhat Hanh, Eindelijk volwassen van Frits de Lange, Adorno in Napels van Martin Mittelmeier, Vrienden worden met je lijf van Lisette Thooft, In bed met een filosoof van Damon Young, Stoppen met antidepressiva van Marianne ten Mors, Paden naar geluk van Joseph Campbell, Verslaafd aan oneindigheid van Walter Breukers & Jaap Godrie, Het impostersyndroom van Elisabeth Cadoche & Anne de Montarlot, Het dier in ons van Melanie Challenger, De gouden gespreksgids van Wicher Schols, Een dag uit het leven van Tinkerbel van Imke Gilsing en Get your shit together van Michel Vos.

Zomer

In de zomer van 2021 verschenen 11 titels. De eerste titel die verscheen was De innerlijke buienradar van Julia Fisher, daarna verscheen Ren je zen van Vanessa Goddard. Vervolgens verschenen ook: de paperback editie van Simone de Beauvoir van Kate Kirkpatrick, Creativiteit van Mihaly Csikszentmihalyi, De integere slet van Janet W. Hardy & Dossie Easton, De kunst van het leven van Thich Nhat Hanh, Wilde rituelen van Caitlin O’Connell, Waarom we de wereld niet rond kunnen krijgen van Frank Meester, Het jaar waarin ik spiritueel probeerde te leven van Anne Bokma, Zin in het alledaagse van Peter Henk Steenhuis en De kist van Rob Bruntink.

Najaar

Afgelopen najaar kwamen er nog eens 6 titels bij. In oktober verscheen Peak Mind van Amishi Jha en in november verschenen De grote samenhang van Mary Clare & Gary Ferguson, Stad van idee├źn van Alec van der Horst en Anti-Oedipus van Gilles Deleuze & Felix Guattari. In december verschenen Word een goede ouder en Stop met aardig zijn van Thomas d’Ansembourg

Team Ten Have wenst u het allerbeste toe voor 2022 en wij kijken uit naar de mooie titels die dit jaar zullen verschijnen.