Verdiep je in de filosofie met ‘Nomizo’, nu tijdelijk afgeprijsd!

Het is april, en dat betekent dat de Maand van de Filosofie voor het jaar 2024 van start is gegaan, met als intrigerend thema: chaos. Om deze maand te vieren, presenteren wij niet alleen zes boeken die gedurende de hele maand worden afgeprijsd, maar ook een spannende actie met ons spel: Nomizo! Ben je nog op zoek naar het perfecte spel voor dit voorjaar? Zoek niet verder, wij hebben een geweldige aanbieding voor jou!

Gedurende de hele maand is ons filosofiespel voor jong en oud afgeprijsd van € 45,00 naar slechts € 25,00!

Ben je benieuwd naar de boeken die we afprijzen? Kijk dan op deze pagina.

Meer informatie over het spel Nomizo

Nomizo bevat 175 verrassende vragen rondom zeven thema’s, waaronder Leven & Dood, Liefde & Vriendschap, Goed & Kwaad en Natuur & Technologie.

Nomizo = ‘ik denk’ in het Oudgrieks
Met scherpzinnigheid, helderheid en persoonlijke voorbeelden overtuig je je medespelers van jouw standpunt. Iedereen heeft gelijke kansen om genoeg fiches te bemachtigen en het spel te winnen.

Leeftijd: 14 – 104, Duur: 60 min
Aantal spelers: 3 – 10

Prijs (tijdelijk verlaagd: € 25,00)

Over de auteurs

Marlies Visser is grafisch ontwerper, art director, curator en was eerder ook als opleidingshoofd verbonden aan de kunstacademie ArtEZ. Ze ontwierp vele covers voor boeken en muziek. Ook schreef ze kinder- en informatieve boeken die ze ook illustreerde. Ze is oprichter van de Illustratie Biënnale en creatief directeur van de Illustratie Ambassade.

Manon Duintjer (1969) schrijver , schrijfdocent en journalist. Van haar hand verschenen de romans De S-machine en We zijn verdwaald. Zij geeft les aan de Schrijversacademie, de Querido Academie en Creating Insights en houdt regelmatig openbare interviews met auteurs. Daarnaast geeft zij workshops Storytelling en coacht zij mensen middels autobiografisch schrijven.