Winactie voorjaar

Het is lente! Om optimaal van dit prachtige weer te genieten, organiseren we een winactie met de volgende boeken.

Wil jij kans maken op één van deze zomerse boeken?  Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief vóór a.s. donderdag 16 mei, 15.00 uur via deze link. 

Over de boeken

Waarom natuur goed is voor je hersenen van Michel Le Van Quyen

Als er de laatste jaren iets duidelijk is geworden, dan is het wel dat in de natuur zijn goed is voor de mens. De befaamde neurowetenschapper Michel Le Van Quyen onderzocht welke impact de natuur heeft op ons brein.

Hoe zorgt een boswandeling voor minder stress? Waarom zijn de geuren en geluiden van de natuur goed voor ons? En waarom hebben dieren een positieve impact op ons welzijn? Le Van Quyen onthult de wetenschap hierachter, die zowel subtiel en divers blijkt te zijn – en urgenter dan ooit tevoren.

Het goede leven van Marc Schulz en Robert Waldinger

Het goede leven van Robert Schulz en Marc Waldinger bevat de onderzoeksresultaten van de Harvard Study of Adult Development, het langstlopende onderzoek ter wereld over de vraag waarom sommige mensen langer leven dan anderen. Het resultaat is een herkenbaar, praktisch toepasbaar en prettig leesbaar boek.

Waldinger en Schulz laten zien wat goed leven is en leren ons hoe we ons geluk kunnen bevorderen. Het geheim zit hem in het geluk dat wij vinden in onze sociale relaties.


Flow van Mihaly Csikszentmihalyi

De psycholoog Mihaly Csikszentmihalyi deed grensverleggend onderzoek naar flow: wat maakt een ervaring bevredigend en wat gebeurt er als we opgaan in het moment. De eerste verschijning van Flow (1990) was een mijlpaal in het denken over de kwaliteit van onze ervaring. Sindsdien zweren topsporters, muzikanten en professionals wereldwijd bij deze methode. Door dit boek leren ze hun bewustzijn kennen, ontdekken ze wat waar geluk inhoudt en verbeteren ze de kwaliteit van hun prestaties en leven.

Wil jij kans maken op één van deze zomerse boeken?  Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief vóór a.s. zondag via deze link. 

Let goed op: we zullen onderaan informatie zetten over de winactie in de volgende nieuwsbrief.