Wonderful Life symposium met Jacky van de Goor

Op dinsdag 24 mei 2022 organiseert UTwente het symposium Wonderful Life. Op dit symposium nemen onderzoeker Jacky van de Goor en andere vooraanstaande experts je mee in de nieuwste inzichten over zingeving. Ze zijn van cruciaal belang voor jou als professional in zorg, welzijn, onderwijs en HR, en voor iedereen die bijdraagt aan welzijn en welbevinden van mensen.

Datum: dinsdag 24 mei 2022
Tijd: 09.00 – 17.00 uur
Locatie: Congrescentrum Antropia, Driebergen

Voor meer informatie: https://www.utwente.nl/nl/bms/symposiumwonderfullife/

Je leven in één herinnering

Als je na je overlijden één herinnering mee zou mogen nemen, welke zou dat dan zijn? Deze vraag stelde onderzoeker Jacky van de Goor aan honderden mensen. Hun antwoorden vertellen ons over de zin van het leven. In Je leven in één herinnering doet zij verslag van haar voornaamste ontdekkingen. Opvallend genoeg blijkt dat veel dingen waar we ons doorgaans druk over maken niet de dingen zijn waar het werkelijk om gaat.

Een verrassend boek over dat wat er echt toe doet in het leven.

Over de auteur

Jacky van de Goor (Eindhoven) werkt vanuit haar coachingsbureau Legende aan de groei en bloei van mensen en organisaties. Daarnaast is zij als onderzoeker verbonden aan het StoryLab van de UTwente.

Wil je vaker op de hoogte worden gehouden van interessante boeken, acties en interviews? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!