Nieuwsbrief

Geheugen voor geluk

neem het goede in je op voor een beter leven

Rick Hanson

ISBN: 9789025902797
Uitgeverij: Have, Ten
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 256 pagina's
Afmeting: 220 mm x 140 mm x 24 mm
Verschijningsdatum: 25-04-2014
Taal: Nederlands
Genre:
Website: http://www.rickhanson.net/

Diepgaand en praktisch geluksboek van neuropsycholoog en meditatieleraar Rick Hanson. Over het vasthouden van positieve gevoelens en het uitwissen van negatieve, voor een gunstiger zelfbeeld en een beter leven.Hoe word je gelukkig op eigen kracht? Volgens neuropsycholoog en meditatieleraar Rick Hanson kan je leren om meer tevreden, gelukkiger en blijer (met jezelf) te zijn. Zijn nieuwste boek ‘Geheugen voor geluk’ helpt je hierbij.

Ons brein onthoudt van nature negatieve gevoelens en ervaringen, terwijl de hersenen positieve gevoelens juist uitwissen. Dit is tijdens de evolutie zo gegroeid. In de oertijd moest het brein namelijk zo werken om de mens voor gevaar te waarschuwen. Maar in deze tijd van welvaart en voorspoed is dat totaal overbodig.

Praktische oefeningen voor een gelukkig(er) leven

In ‘Geheugen voor geluk’ geeft Rick Hanson oefeningen om ons brein te herprogrammeren: positieve gevoelens en ervaringen blijven er langer door hangen, negatieve ervaringen verdwijnen. Kortom: Er zijn successen om te vieren en overwinningen om ons te herinneren.

Eerder verschenen van Rick Hanson

- ‘Boeddha’s brein; Hoe mindfulness je hersens en je leven kan veranderen’

- 'Eén ding tegelijk; 52 eenvoudige oefeningen voor een boeddhabrein'

€ 20,99 Op voorraadBestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com. Vanaf € 19,95 geen verzendkosten!

Direct bestellen

Andere boeken van Rick Hanson