Nieuwsbrief

In alle Eenvoud, Antoine Bodar

Gerrit Morren, Antoine Bodar

ISBN: 9789025960087
Uitgeverij: Have, Ten
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: Onbekend
Afmeting: 215 mm x 135 mm x 12 mm
Verschijningsdatum: 03-12-2009
Taal: Nederlands
Genre:

Hij is priester en bekende Nederlander. Een fascinerende tvpersoonlijkheid, een uitgesproken verdediger van het christelijk geloof. Hij wordt vaak gezien als een orthodoxe scherpslijper. In dit boek ontmoeten we een andere Antoine Bodar.

Niemand komt in de hel, hoopt hij. God is immers begrip, erbarmen, troost en vergeving. ‘In alle eenvoud, Antoine Bodar’ is het sprankelende relaas van een ontmoeting tussen Nederlands bekendste priester met journalist Gerrit Morren.

Niet eerder was Bodar zo onbevangen en zo persoonlijk als in dit grote interview. Het boek is daarmee eerder een vertelling, een roman, eerder levend drama dan een vraaggesprek. De lezer ontmoet de mens Antoine Bodar, in alle eenvoud, kwetsbaar en fier tegelijk.

Bodar met dit boek in de media:
16 december Pauw en Witteman
25 december Business Class

€ 14,99 Op voorraadBestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com. Vanaf € 19,95 geen verzendkosten!

Direct bestellen

Quotes

Voor degenen die Bodar alleen kennen van tv, is dit boek een goede kennismaking met zijn leven en zijn inzichten en daardoor ook met het katholieke geloof en de katholieke manier van denken.  - Ed Arons Katholiek Nieuwsblad


'In alle eenvoud' is een rijk naam. - De Oogst, febr. 2010

Andere boeken van Gerrit Morren

Andere boeken van Antoine Bodar