Nieuwsbrief

Veerkracht

Een sterke basis voor innerlijke rust, kracht en geluk

Rick Hanson

ISBN: 9789025906863
Uitgeverij: Have, Ten
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 272 pagina's
Verschijningsdatum: 21-05-2019
Taal: Nederlands
Genre:

Het bestaan is soms behoorlijk hectisch en het is moeilijk je rust en evenwicht te bewaren. In Veerkracht helpt de gerenommeerde neuropsycholoog Rick Hanson je om innerlijke rust en geluk te bereiken. Via eenvoudige oefeningen en praktische adviezen kan iedereen vanaf nu eigen innerlijke krachtbronnen ontwikkelen. Je hebt namelijk zelf invloed op je hersenen: door te oefenen kun je ze blijvend veranderen.

Als je dit boek gelezen hebt ga je niet alleen beter om met tegenslag, ook heb je een hoger basisgeluksniveau. Veerkracht stelt je in staat om oude wonden te genezen, stress en problemen beter aan te kunnen en je hersenen te programmeren voor veerkracht en geluk. Zo vind je balans en harmonie – op je werk, in relaties met anderen en overal in je leven.

 β€˜In de jungle aan boeken over mindfulness en neurowetenschappen baant Rick Hanson een breed en helder verlicht pad.’ – Ruby Wax, auteur van De mens, een handleiding.

€ 22,99 Niet op voorraadReserveer veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

Reserveren

Andere boeken van Rick Hanson