Nieuwsbrief

Verzacht je hart

Pema Chödrön

ISBN: 9789025961527
Uitgeverij: Have, Ten
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 72 pagina's
Afmeting: 165 mm x 120 mm x 7 mm
Verschijningsdatum: 19-07-2011
Taal: Nederlands
Genre:

In onze wereld, waarin zo veel strijd en geweld is, wil iedereen steeds meer zekerheid hebben. Volgens Pema Chödrön is een beetje onzekerheid juist onmisbaar om spirituele groei te bereiken.In een wereld waarin zoveel strijd en geweld is, wil iedereen steeds meer zekerheid hebben. Volgens Pema Chödrön is een beetje onzekerheid onmisbaar om spirituele groei te bereiken.

Op een eenvoudige en eerlijke manier laat de auteur ons zien hoe we stap voor stap innerlijk vrede kunnen bereiken – op weg naar vrede in onze naaste omgeving én in de wereld.
Chödrön staat opnieuw stil bij shenpa, een sleutelbegrip uit haar werk. Shenpa is het gevoel dat je kunt krijgen als er iets vervelends gebeurt, waardoor je emotioneel verkrampt. Om dat te voorkomen, is het belangrijk dat je liefdevol naar jezelf kijkt, en open en ontspannen blijft. Met behulp van meditatieoefeningen kun je dit bereiken.

Een kleine klassieker in de dop over persoonlijke spirituele groei.

€ 12,50 Op voorraadBestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com. Vanaf € 19,95 geen verzendkosten!

Direct bestellen

Andere boeken van Pema Chödrön