Avond over rouw en verlies in de Bilthovense boekhandel

Iedereen maakt verlies mee, maar toch heerst er een soort ongemak als het gaat om het praten over verlies. Daarom organiseert De Bilthovense Boekhandel een avond waarin over rouw, verlies en gemis gesproken wordt. Omdat schrijvers vaak wel de juiste woorden vinden, zijn voor deze avond twee Ten-Have auteurs uitgenodigd om u te vertellen over dit onderwerp; Geerteke van Lierop en Marinus van den Berg.

Beide auteurs geven ieder een korte lezing over verlies, gemis en over hun boek(en). Daarna zullen zij met elkaar in gesprek gaan en vragen uit het publiek beantwoorden.

Dit evenement zal plaatsvinden in De Bilthovense Boekhandel en entree kost 5 euro.

Graag vooraf aanmelden via info@bilthovenseboekhandel.nl of 030-2281014. Donderdag 21 november 2019 20:00

Geerteke van Lierop verloor haar geliefde in de zomer van 2016. Hij bleek verdronken. Van Lierop beschrijft in haar boek Een zee van glas in zoekende woorden haar onzegbare verdriet, maar meer nog hoe ze het leven terug verovert op de dood. Het opent de blik op een andere schoonheid van het leven met een soms verrassende lichtheid.

Marinus van den Berg heeft al tientallen succesvolle boeken geschreven. De rode draad in zijn werk: omgaan met de dood moet je niet wegstoppen. De dood hoort bij het leven. Door met elkaar te praten kun je leren op een menselijke manier om te gaan met afscheid en de dood.