Grenzeloos vrij van Wendy Hobbelink

Vanaf vandaag is het boek Grenzeloos vrij van Wendy Hobbelink beschikbaar. ‘Een prachtig, waarachtig boek, dat laat zien hoe reizen in de pure natuur je innerlijke natuur activeert.’ – Frans Schepers, Managing Director at Rewilding Europe

Of bestel het e-book hier.

Over het boek

Grenzeloos vrij vertelt het verhaal van een vrouw die diep in gesprek gaat met wijsheid uit allerlei culturen en uiteindelijk innerlijke vrijheid vindt. Zo ontdekte Wendy Hobbelink in Nieuw-Zeeland de wijsheid van de Maori’s, vond zij innerlijke rust in het zenboeddhisme en leerde zij op Bali wat vrijheid ten diepste is. Dit meeslepend geschreven boek is van belang voor iedereen die zich wel eens afvraagt of hij of zij eigenlijk wel de juiste weg in het leven bewandelt.

Lees hier alvast een fragment

Wat is het allerbelangrijkste in je leven? Hoe vaak maken we eigenlijk tijd om bij deze vraag stil te staan? Vaak klopt die vraag aan onze deur als we onze draai niet meer vinden in ons leven of werk of als er iets knaagt in ons. Ons ego doet die deur liever niet open: het komt nu niet uit, straks gooit ’t mijn leven overhoop. Maar vanuit een diepere laag in onszelf zijn we vrij om te ontdekken wat er achter de deur staat. Ook al vinden we niet direct het antwoord.

Het vraagt soms moed om dat niet weten even uit te houden, maar moed hebben we allemaal. Zeker als we ons realiseren dat het antwoord op de vraag ons een splinternieuw kompas in handen kan geven. Met de vraag ‘wat is het allerbelangrijkste in je leven’ ging ik maandenlang op reis. Ik kreeg allerlei ingevingen maar niet een antwoord dat honderd procent klikte. Pas toen ik het krampachtige zoeken losliet, vond het antwoord mij op een zandpad in Bali en dan ook nog in een split second. En maanden later, terwijl ik een lange trap in Baden Baden afliep, vond ik vrijheid. Of preciezer gezegd: vond vrijheid mij.

Over de auteur

Wendy Hobbelink (Noordwijk) is expert op het gebied van persoonlijk leiderschap. Zij organiseert en begeleidt retraites en (team)coachings voor mensen uit het bedrijfsleven, de overheid en voor particulieren.