Het overgave-experiment van Michael A. Singer

Nu beschikbaar in de online boekhandel: Het overgave-experiment van Michael A. Singer. Iedere dag opnieuw lijken we onze gedachten belangrijker te vinden dan de werkelijkheid. Zo hopen we bijvoorbeeld dat het niet gaat regenen omdat we gaan kamperen, of zeggen we ‘Ik hoop dat die salarisverhoging doorgaat, want ik heb het geld hard nodig’. Als het dan vervolgens niet gebeurt, dan is er vast iets niet in orde. Deze moeizame manier van denken is de reden dat we het leven vaak ervaren als een strijd. Maar wat zou er gebeuren als je alles loslaat, stopt met beslissingen nemen en ja zegt op alles wat op je pad komt?

Of bestel het e-book

Over het boek

Michael Singer beschrijft hoe zijn leven een onvoorstelbare draai kreeg doordat hij zich geen zorgen meer maakte enophield met over-analyseren. Hij werd zich bewust van de stem in zijn hoofd die overal commentaar op geeft. Van deze innerlijke criticus nam hij radicaal afstand. Voortaan liet hij het leven zelf de beslissingen nemen. Dat nam zijn zorgen weg en bracht hem zakelijk succes: hij stichtte een spirituele gemeenschap op een groot landgoed, ontwikkelde een revolutionair softwarepakket dat de medische industrie veranderde, en schreef een boek dat een New York Times-bestseller werd.

Over de auteur

Michael Singer (1947) verdiepte zich al jong in yoga en meditatie. In 1975 richtte hij Temple of the Universe op, nu een gerenommeerd meditatiecentrum in Florida, Verenigde Staten. Zijn boek Geluk zonder voorwaarden is een internationale bestseller en inmiddels een spirituele klassieker.