Hier ben ik van Sophie en Frieda

Vanaf vandaag is Hier ben ik van Sophie van Bragt en Frieda van der Loos beschikbaar. Gelukkig zijn begint bij zelfliefde. Maar van jezelf en je lichaam houden – met al je imperfecties – is moeilijk.

Over het boek

Doordat je voortdurend geconfronteerd wordt met beelden van schijnbaar mooiere levens en lichamen, blijf je achter in onzekerheid en vol zelfkritiek. Hier ben ik helpt je af te rekenen met deze innerlijke criticus en meer zelfliefde te ontwikkelen. Met kleine, leuke opdrachten brengen Sophie en Frieda je terug bij jezelf en jouw lichaam, in het hier en nu. Dat is de basis voor de liefde voor jezelf.

Lees hier alvast een fragment

De komende zes weken maakt dit boek deel uit van jouw dagelijks leven. Iedere dag van de week doe je één opdracht. Begin op een maandag met de eerste opdracht en werk zo verder de week door. Wanneer je een keer een opdracht vergeet te doen, laat je dan niet ontmoedigen om de volgende dag weer verder te gaan met de vol- gende opdracht. De opdracht die je vergeten bent, kun je altijd nog op een andere dag doen. Leg de lat vooral niet te hoog voor jezelf. Iedere opdracht die je doet, is mooi meegenomen!

Over de auteur

Sophie van Bragt is als grafisch ontwerper gefascineerd door sociale vraagstukken. Frieda van der Loos maakt als voedingscoach in haar praktijk gebruik van technieken uit de positieve psychologie, waaronder mindfulness.

__

Wil je wekelijks op de hoogte gehouden worden van nieuwe boeken? Meldt je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!