Neurodharma van Rick Hanson

Vanaf vandaag is Neurodharma van Rick Hanson beschikbaar. De belofte van dit boek is niets minder dan een radicale verandering van je leven.  Het laat zien dat verlichting voor iedereen bereikbaar is en dichterbij is dan je denkt.

Of bestel het e-book hier.

Over het boek Neurodharma

In Neurodharma, de opvolger van zijn bestseller Boeddha’s brein, legt Rick Hanson uit hoe je in zeven simpele stappen je brein zodanig kunt herprogrammeren dat je immuun wordt voor lijden en een gelukkig leven binnen handbereik komt. Het leert je hoe je om moet gaan met stress, hoe je oude wonden kunt helen en hoe je je op je gemak kunt voelen, met jezelf en in relatie tot anderen.

Hij volgt daarbij de eeuwenoude weg van het boeddhisme en geeft dit een nieuw neurowetenschappelijk fundament. Met behulp van praktische handvatten beweegt dit boek je tot een radicale verandering van je leven: lichamelijke en mentale verlichting is voor iedereen bereikbaar en is dichterbij dan je denkt.

Lees hier alvast een fragment

‘Misschien ken je zelf voorbeelden van inspirerende mensen. Mensen over wie je hebt gehoord, van wie je dingen hebt gelezen of naar wie je hebt geluisterd en die je mogelijk ook hebt ontmoet. Deze mensen weerspiegelen onze mogelijkheden. Ik heb er zelf een aantal gekend. Ze zijn nuchter, grappig, realistisch en behulpzaam – en geen uit een stripverhaal weggelopen stereotypen of excentriekelingen die in grotten leven en orakelachtige uitspraken doen. Ze hoeven niet beroemd te worden. Sommigen kiezen voor een spirituele weg, anderen een meer wereldse.’

Over de auteur

Rick Hanson is neuropsycholoog en meditatieleraar. Hij is verbonden aan het Greater Good Science Center van de Universiteit van Californië.