Nieuw: Anam Cara van John O’Donohue

Mystiek uit de Keltische wereld

In Anam Cara (zielsvriend) moedigt de Ierse dichter, priester en filosoof John O’Donohue ons aan om thuis te komen bij onszelf en te leven in heilige verbinding met elkaar en de landschappen die we bewonen. Hij neemt de lezers mee op een reis naar het ‘Eiland van heiligen en geleerden’, waar zij hun eigen ‘anam cara’ zullen ontdekken. Het boek is nu beschikbaar in de boekhandel.

In een combinatie van filosofie, onderricht en spiritueel inzicht onthult O’Donohue de spirituele nalatenschap van de oude Kelten en viert hij de mysteries van het dagelijks leven, waarbij hij geheimen onthult die ons opnieuw in verbinding brengen met de wereld om ons heen en de schatten in onze eigen ziel. Dit jubileumboek bevat onder meer een nieuwe inleiding van de Ierse President Michael D. Higgins.

Het e-book is ook beschikbaar.

Over de auteur

John O’Donohue (1956-2008) was een Ierse dichter, filosoof en voormalig priester, bekend om zijn werken over spiritualiteit en Keltische wijsheid. Van dezelfde auteur verscheen ook Gezegend de ruimte tussen jou en mij bij Ten Have.


Wil je vaker op de hoogte worden gehouden van interessante boeken, acties en interviews? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!