Nieuw: De integere slet van Janet Hardy & Dossie Easton

De integere slet van Janet Hardy & Dossie Easton is vanaf vandaag verkrijgbaar! Janet en Dossie zijn al meer dan een kwart eeuw geliefden, coauteurs en strijdkameraden en delen een dierbare vriendschap, waarbij ook verschillende andere relaties, huizen en projecten op hun pad
gekomen zijn. Ze denken dat ze een goed voorbeeld zijn van wat er kan gebeuren als je niet probeert om al je relaties in het monogame ‘tot-de-dood-ons-scheidt’-model te dwingen.


Of bestel het e-book.

Over het boek

De integere slet van Janet Hardy & Dossie Easton is een cultklassieker op het gebied van polyamorie. Van de Engelse editie zijn meer dan 200.000 exemplaren verkocht. Toch is het boek niet eerder in het Nederlands vertaald, tot nu. Hardy en Easton laten zien hoe je op een moreel verantwoorde manier meerdere geliefden tegelijkertijd kunt hebben. Het boek geeft antwoord op alle mogelijke vragen over de polyamoreuze levensstijl, en biedt handreikingen voor de bijbehorende uitdagingen, zoals jaloezie en oordelen uit de omgeving.

Lees alvast een fragment

Misschien droom je van meerdere seksuele en intieme relaties met een duurzaam karakter. Misschien droom je van vriendschappen waar seks wel of geen deel van uitmaakt. Misschien interesseert het idee van genitale seks je niet echt, maar verlang je vooral naar een warm en liefdevol partnerschap … of twee of drie. Misschien ben je op zoek naar een monogame relatie, maar dan van het soort waarin jij en je partner zelf bepalen hoe die relatie eruitziet op basis van jullie eigen verlangens en niet op basis van een blauwdruk uit de gangbare cultuur. Misschien wil je vrijgezel blijven en verbindingen aangaan met anderen op manieren en momenten die je zelf uitkiest zonder je fundamentele onafhankelijkheid op te geven. Misschien wil je zo nu en dan het bed delen met een stel dat een derde partner zoekt of een echtpaar dat af en toe een nachtje af wil van de monogame levensstijl. Misschien droom je van triades of quads of orgies. Misschien koester je het alleen zijn en zoek je een manier om in je behoeften te kunnen voorzien met af en toe de hulp van een vriend of een geliefde.

Of misschien wil je verschillende paden verkennen, dingen uitproberen en ervaren hoe ze voelen, en ontdekken hoeveel soorten relaties je in je drukke en interessante leven kunt inpassen.

Al deze mogelijkheden en nog honderd meer zijn legitieme manieren om een integere slet te zijn. Terwijl je dit boek leest, zul je merken dat sommige van onze ideeën goed passen bij de manier waarop jij wenst te leven en andere niet. Neem wat je past en vergeet de rest. Zolang jij en de mensen om wie je geeft ermee instemmen en erdoor groeien, zolang je goed voor jezelf en de mensen om je heen zorgt, ben je een goede en integere slet. Laat de mening van anderen – en ook van ons – je niet iets anders vertellen.

Over de auteur

Janet W. Hardy is auteur en uitgever bij The Greenery Press. Zij schreef meer dan twaalf boeken over een alternatieve seksuele levensstijl. Dossie Easton is als relatie- en familietherapeut gespecialiseerd in moderne relaties.