Nieuw: De magie van reizen

De magie van reizen van Rosa Bertram is vanaf vandaag verkrijgbaar in de (online) boekhandel! Wat doet reizen met ons en hoe kan het ons helpen vrijer te leven?

 

Over het boekDe magie van reizen - Rosa Bertram

Dit boek neemt je mee op reis, van begin tot einde. Door nieuwe culturen, ongerepte natuur en moeilijke momenten. We zien de wereld door een andere bril, gaan op ontdekkingstocht door onszelf en komen thuis. We ontdekken de magie van het reizen. Schrijver en avonturier Rosa Bertram gelooft dat we als mens niet gemaakt zijn om de hele dag tussen vier muren te leven. Reizen is een perfecte manier om jezelf uit te dagen en het leven onder de loep te nemen. Hoog tijd om eropuit te trekken! Rosa onderzoekt wat reizen met ons doet en sprak met psychologen, filosofen en wetenschappers. Daarnaast deelt ze haar eigen avonturen en verhalen van andere reizigers. Dit boek – dat is opgebouwd als heuse reis: van vertrek tot thuiskomst – is dé leestip voor iedere reiziger en voor wie het leven vrijer wil inrichten.

 

Lees een fragment

Ik geloof dat we als mens zijn gemaakt om vooral tijd buiten in de natuur te spenderen en niet om de hele dag tussen vier muren te zitten – iets wat we in het Westen eigenlijk best veel doen, viel me op tijdens het reizen. Welke manieren van leven zijn er nog meer? Welke inzichten kan reizen brengen? Welke invloed kan het hebben op ons mentale welzijn? Op hoe we kunnen groeien als mens?  Op hoe we naar de wereld kijken en de mensen om ons heen? Maar ook: welke invloed kan het afreizen naar andere plekken hebben op hoe (bewust) we het leven inrichten? De wereld is kleurrijk, divers en ligt bovenal aan je voeten. Daarom gaan we samen op reis en onderzoeken we wat reizen eigenlijk is, waarom we het doen, welke impact het op jou en jouw omgeving kan hebben en wat het je als mens kan brengen. Oftewel: hoe reizen je kan helpen een bewuster mens te worden. We ontdekken de magie van het reizen.

 

Over de auteurRosa Bertram

Rosa Bertram is schrijver, zelfbenoemd vrijheidsadvocaat en trekt regelmatig de wereld rond. Eerder was zij hoofdredacteur van BEDROCK, een online magazine voor een bewuste en gezonde levensstijl, waar zij ook de podcast BEDROCK Talks voor maakte. De magie van reizen is haar eerste boek.

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

Wil je vaker op de hoogte worden gehouden van interessante boeken, acties en interviews? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!