Vanaf vandaag is De weg van de uil beschikbaar in de (online) boekhandel! In dit boek heeft de gerenommeerde lifehacker Michel Vos de beste technieken en bewezen methoden samengebracht om dit cruciale vermogen te versterken.
In een wereld die voortdurend en onvoorspelbaar verandert, is er één essentiële vaardigheid voor succes in de 21ste eeuw: ons vermogen om snel en effectief te leren.
Met een focus op het bevorderen van autonomie en daadkracht, onthult hij de fundamentele principes die lezers in staat stellen om snel nieuwe kennis en vaardigheden te verwerven, ongeacht hun professionele achtergrond. Of je nu ondernemer, technicus of fitnessfanaat bent, biedt dit boek een uitgebreide gids om de optimale route naar persoonlijke vervulling en succes te ontdekken.
Of bestel hier het e-book
Heb je weleens bij een overleg gezeten waarbij iemand overduidelijk geen idee had waar hij het over had? Ik heb nu en dan een vergaderzaal en studio gedeeld met personificaties van het type de klok horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt. De personen in kwestie hebben wel iets gehoord of opgevangen over een bepaald onderwerp, maar weten er onvoldoende vanaf om er iets zinnigs over te zeggen (ik betrap mezelf hier ook weleens op).
Toch proberen ze dat, vermoedelijk om slim te lijken. Maar ze laten hiermee juist een oppervlakkige of onvolledige kennis zien. Ik denk dan altijd: als je een uurtje had genomen om je voor te bereiden, had je dit kunnen vermijden. Als je de stappen uit dit hoofdstuk volgt, kun je in minder dan een uur bijna elk onderwerp voldoende in kaart brengen om bovengemiddeld beslagen ten ijs te komen (helaas is dat in de huidige maatschappij zo). Stel je voor wat er zou gebeuren als je dat uurtje opschroeft tot meerdere uren en die toespitst op je leerdoel.
Michel Vos (Deventer) is een serialentrepreneur van o.a. NootroFit en de XII Waves Academy en werd bij het grote publiek bekend door Eindbazen, de best beluisterde podcast over persoonlijke ontwikkeling. Michel Vos schreef Get your shit together met hulp van schrijver en onderzoeker Maarten Akkerman.