Nieuw: Get your shit together van Michel Vos

Get your shit together van Michel Vos is nu beschikbaar in de boekhandel! De auteur biedt superconcrete stappen naar jouw ultieme leven.

Over het boek

Michel Vos, bekend van de Eindbazen podcast, verzamelde de beste technieken en lifehacks voor succes in leven en werk. Het doel: mensen helpen hun shit voor elkaar te krijgen. Hij put uit zijn ervaring als ondernemer en de mixed martial arts en liet zich inspireren door o.a. de special forces. Hij brengt zijn inzichten nuchter en met veel humor, maar raakt ook diepere spirituele inzichten. Zijn bewezen lifecrafting methode helpt jaarlijks duizenden professionals en bedrijven, en wordt inmiddels toegepast op verschillende onderwijsinstellingen in Nederland. De weg naar heldere ambities, stressvrije productiviteit en tijd voor jezelf.


Of bestel het e-book.

Lees alvast een fragment

Dagdroom jij? Heb je in gedachten wel eens dingen gedaan die je zou doen als je absolute vrijheid had? Het antwoord lijkt me ‘ja’. Ik denk dat iedereen droomt over een beter leven. Of over een betere wereld. Er zijn helaas weinig mensen die iets doen om hun dromen te realiseren. Het feit dat jij jezelf de tijd hebt gegund dit boek te lezen is dus al een compliment waard! Je hebt een eerste stap gezet richting verandering in je leven. Maar weet je precies wat je wil? Is het voor jou duidelijk waar je heen gaat met je opleiding? Je carrière, je relatie? Kan jij een lijst laten zien met concrete zaken die je dromen vertegenwoordigen? Je droomt over vrijheid? Wat betekent dat concreet? Twijfel je om de stap naar zelfstandig ondernemerschap te maken? Wat belemmert je? Vind je dat je niet genoeg geld hebt om te kunnen doen wat je echt wil? Wat kan je doen om dat te veranderen? Klotevragen, toch? Dit zijn echter wel heel belangrijke klotevragen, waarvan we het antwoord vaak niet meteen weten. En dat geeft niet, maar we gaan er wel een start mee maken.

Over de auteur

Michel Vos (Deventer) is een serialentrepreneur van o.a. NootroFit en de XII Waves Academy en werd bij het grote publiek bekend door Eindbazen, de best beluisterde podcast over persoonlijke ontwikkeling. Michel Vos schreef Get your shit together met hulp van schrijver en onderzoeker Maarten Akkerman.

Wil je vaker op de hoogte worden gehouden van interessante boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!