Nieuw: Get your shit together

Get your shit together van Michel Vos is vanaf vandaag verkrijgbaar in de (online) boekhandel. Michel Vos verzamelde de beste technieken en lifehacks voor succes in leven en werk.

Of koop het e-book.

Over het boek

Michel Vos verzamelde de beste technieken en lifehacks voor succes in leven en werk. Het doel: mensen helpen hun shit voor elkaar te krijgen. Hij put uit zijn ervaring als ondernemer en de mixed martial arts en liet zich inspireren door o.a. de special forces. Hij brengt zijn inzichten nuchter en met veel humor, maar raakt ook diepere spirituele inzichten. Zijn bewezen lifecrafting methode helpt jaarlijks duizenden professionals en bedrijven, en wordt inmiddels toegepast op verschillende onderwijsinstellingen in Nederland. De weg naar heldere ambities, stressvrije productiviteit en tijd voor jezelf.

Lees een fragment

Hard werken is niet zo moeilijk. Je kan als je wil wel 100 uur in de week werken. Daar is niets mis mee, maar draagt al dat werk bij aan wat jij wil bereiken in het leven? Of verspil je je tijd door dingen te doen die eigenlijk niet nodig zijn? Of help je vooral anderen bij het behalen van hún doelen? Zelf geproclameerd multi-guru-kennis-kliko Remco Claassen leerde me ooit in een van onze podcasts: ‘Trek je eigen plan of word ingezet in andermans plannen.’ Wat zijn jouw doelen eigenlijk? In dit eerste deel gaan we heldere doelen stellen – wat makkelijker klinkt dan het is – en een routekaart maken.

Over de auteur

Michel Vos (Deventer) is een serialentrepreneur van o.a. NootroFit en de XII Waves Academy en werd bij het grote publiek bekend door Eindbazen, de best beluisterde podcast over persoonlijke ontwikkeling. Michel Vos schreef  Get your shit together met hulp van schrijver en onderzoeker Maarten Akkerman.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Wil je vaker op de hoogte worden gehouden van interessante boeken, acties en interviews? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!