Nieuw: Leven is leren

Leven is leren van Mirjam van der Vegt is vanaf vandaag verkrijgbaar in de (online) boekhandel. Van der Vegt, winnaar van het Beste Spirituele Boek 2021, geeft in dit boek praktische tools hoe je meer rust in je leven kan brengen.

Of bestel online het e-book

Over het boek

Leven is leren is het praktische vervolg op de bestseller De kracht van rust (20.000 ex. verkocht)In dit boek laat stiltetrainer Mirjam van der Vegt aan de hand van thema’s zoals kwetsbaarheid, moed, balans en veerkracht zien hoe we kennis over het goede leven daadwerkelijk toepassen. Met inspiratie uit de psychologie, Westerse spiritualiteit en persoonlijke ontmoetingen en verhalen.

Leven is leren is hét boek voor iedereen die zichzelf ruimte, rust en richting gunt.

Uit het juryrapport van de Prijs Beste Spirituele Boek 2021: ‘Acht tegendraadse lessen die je laten inzien wat rust nemen doet met je gezondheid. Praktisch, verdiepend en nodigt uit tot zelfreflectie. Het boek wijst je de weg naar een mindset die innerlijke rust brengt en daarmee relativering, focus en overzicht.’

Over de auteur

Mirjam van der Vegt is auteur en stiltetrainer. Ze geeft retraites, lezingen en trainingen rondom rust en stilte. Van haar boeken over stilte werden al meer dan 50.000 boeken verkocht.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Wil je vaker op de hoogte worden gehouden van interessante boeken, acties en interviews? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!