Nieuw: Zijn wie je bent

Zijn wie je bent van Micheal Singer is vanaf vandaag verkrijgbaar in de (online) boekhandel. Het boek biedt een duidelijk pad om onszelf te begrijpen en onvoorwaardelijk geluk te vinden.

Of koop het e-book.

Over het boek

Het leven loopt zelden precies zoals we willen, dat is onze werkelijkheid. Hoe we hiermee omgaan maakt het verschil. Wijze mensen door de eeuwen heen hebben onderwezen hoe belangrijk het is om deze werkelijkheid te accepteren. Niemand
kan immers iets ongedaan maken wat al is gebeurd.

Michael A. Singer heeft een trouwe schare fans opgebouwd met zijn nuchtere, praktische en spirituele lessen. Zijn wie je bent biedt een duidelijk pad om onszelf te begrijpen en onvoorwaardelijk geluk te vinden – elke dag. De weg naar inzicht en Verlichting is voor iedereen op elk moment bereikbaar: echte vrijheid, inspiratie en liefde zit vanbinnen.

Lees een fragment

Er zijn veel manieren waarop we de natuurlijke staat van het Zelf kunnen benaderen. We doen het stap voor stap en beginnen
heel eenvoudig. Stel je voor dat iemand op je afkomt en je vraagt: ‘Hoi. Zit je daarbinnen?’ Hoe zou je reageren? Er is niemand die zou zeggen: ‘Nee, ik zit niet hierbinnen.’ Dat zou wel de ultieme non sequitur zijn. Als je niet daarbinnen bent, wie antwoordt er dan? Je bevindt je hoe dan ook daarbinnen. Maar wat wil dit zeggen?

Over de auteur

Micheal Singer is een van de grootste spirituele auteurs van deze tijd met meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, vertaald in 34 talen. Bij uitgeverij Ten Have verschenen van dezelfde auteur ook Geluk zonder voorwaarden en Het overgave-experiment.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Wil je vaker op de hoogte worden gehouden van interessante boeken, acties en interviews? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!