Stoppen met antidepressiva van Marianne ter Mors

Vanaf vandaag is Stoppen met antidepressiva van Marianne ter Mors beschikbaar. Dit boek biedt een totaalaanpak met oog voor voeding, slaap, meditatie en professionele hulp om wél die eerste stap te zetten om af te bouwen.

Of bestel het e-book hier.

Over het boek

In Nederland slikken ruim 1,2 miljoen mensen antidepressiva. Marianne ter Mors was er daar geruime tijd een van. Afbouwen? Dat doet het gros niet. Want eenmaal aan de pillen, is er niemand uit het medische circuit die je stimuleert om te stoppen. Lees Mariannes persoonlijke verhaal, ervaringen van anderen en interviews met huisartsen, psychiaters, wetenschappers en orthomolucair therapeuten.

Stoppen met antidepressiva is het eerste handboek met een praktisch stappenplan voor het afbouwen van antidepressiva. Lees Marianne’s persoonlijke verhaal, ervaringen van anderen en interviews met huisartsen, psychiaters, wetenschappers en orthomoleculair therapeuten. Dit boek biedt een totaalaanpak met oog voor voeding, slaap, meditatie en professionele hulp om wél die eerste stap te zetten om af te bouwen.

Lees hier alvast een fragment

Stoppen met antidepressiva, dat doe je toch even? Nope, helaas niet. Dat was waarschijnlijk één van de dingen die je tegenstond toen je met antidepressiva begon. Zomaar stoppen is uit den boze. Antidepressiva werken in op je serotoninelevels, je weet wel, het feelgoodhormoon, daarom is de kans groot dat je situatie intens wordt als je plotseling stopt. Toch slik je. Je neemt die pillen niet omdat je het leuk vindt. Waarschijnlijk ligt of lag er iets in je leven behoorlijk overhoop. Aan de andere kant is het ook niet nodig om bang te zijn om te stoppen met je medicatie. In dit hoofdstuk vertel ik je hoe je je afbouwproces zo goed mogelijk kunt voorbereiden.

Over de auteur

Strafjurist, diëtist en schrijver Marianne ter Mors werkt als freelance copywriter voor het bedrijfsleven, lifestylebladen als Yoga Magazine en Buitenleven en het AD. Stoppen met antidepressiva is haar eerste boek bij Ten Have.

__

Wil je wekelijks op de hoogte gehouden worden van nieuwe boeken? Meldt je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!