Top titel: Geluk zonder voorwaarden

 

Je leest hier alles over onze top titel Geluk zonder voorwaarden van Michael A. Singer! Zowel verkrijgbaar als hardback en als e-book.

 

Geluk zonder voorwaardenMichael A. Singer

In ‘Geluk zonder voorwaarden’ helpt Michael Singer je jezelf te bevrijden van negatieve gedachten en om werkelijk vrij te zijn.

Negatieve gedachten, herinneringen en ervaringen staan vaak ons geluk in de weg. Hoe kunnen we ons daarvan bevrijden? Hoe ontsnappen we aan de starre verhalen over onszelf die ons gevangenhouden in patronen van angst en vermijding? Het antwoord in deze internationale bestseller is verbluffend eenvoudig.  Er is een ruimte in onszelf, vrij van frustratie en egoïsme, waar we onvoorwaardelijke vreugde en lichtheid ervaren. Zonder gegoochel met verheven woorden als ‘verlichting’ maakt Singer geluk toegankelijk voor iedereen. Meteen toepasbaar: je voelt je direct blij als een kind.

Het boek is ook verkrijgbaar als e-book!

 

 

Recensies

‘Ik begon met lezen en legde het boek niet meer weg. Ik moest er gelijk iedereen over vertellen.’

Oprah Winfrey

 

Over de auteur

Michael A. Singer

Michael Singer (1947) verdiepte zich al jong in yoga en meditatie. In 1975 richtte hij Temple of the Universe op, nu een gerenommeerd meditatiecentrum in Florida, Verenigde Staten. Zijn boek Geluk zonder voorwaarden is een internationale bestseller en inmiddels een spirituele klassieker. Ook schreef Michael Singer Het overgave-experiment.

Bekijk hier alle boeken van Michael A. Singer.