Top titel: Get your shit together

 

 

Eindbaas Michel Vos ontwikkelde dé lifecrafting methode voor succes en persoonlijke groei en deelt die in dit boek nuchter en met veel humor. Bestel hier ‘Get your shit together’, zowel als paperback en als e-book! Meer informatie over deze top titel van Michel Vos vind je hier.

Get your shit togetherMichel Vos

Michel Vos, bekend van de Eindbazen podcast, verzamelde de beste technieken en lifehacks voor succes in leven en werk. Het doel: mensen helpen hun shit voor elkaar te krijgen. Hij put uit zijn ervaring als ondernemer en de mixed martial arts en liet zich inspireren door o.a. de special forces. Hij brengt zijn inzichten nuchter en met veel humor, maar raakt ook diepere spirituele inzichten. Zijn bewezen lifecrafting methode helpt jaarlijks duizenden professionals en bedrijven, en wordt inmiddels toegepast op verschillende onderwijsinstellingen in Nederland. De weg naar heldere ambities, stressvrije productiviteit en tijd voor jezelf.

 

 

 

 

Recensies

‘Je dromen volgen is keihard werken, en daarbij kun je alle hulp gebruiken. Dit boek is een onuitputtelijke bron van fijne, direct toepasbare en tijdloze tools’

Rick Pastoor, auteur Grip. Het geheim van slim werken

 

‘Een must-read handleiding om de leiding te nemen over je leven. Michel begeleidt je stap voor stap in het proces en zet hierbij theorie om in praktische stappen die je gelijk kunt toepassen.’

Mark Tigchelaar, auteur van Focus AAN/UIT

 

‘Get your shit together is zo krachtig en duidelijk neergezet, dat het je het lezen van 42 boeken bespaart.’

Paul Smit, filosoof en auteur van Verlichting voor luie mensen

 

Over de auteur van Get your shit together

Michel Vos

Michel Vos (Deventer) is een serialentrepreneur van o.a. NootroFit en de XII Waves Academy en werd bij het grote publiek bekend door Eindbazen, de best beluisterde podcast over persoonlijke ontwikkeling. Michel Vos schreef zijn boek met hulp van schrijver en onderzoeker Maarten Akkerman.

Bekijk hier alle boeken van Michel Vos.