Reload van Henrik Fexeus en Catharina Enblad 

Reload van Henrik Fexeus en Catharina Enblad is nu beschikbaar! Na jarenlang onderzoek kwamen Fexeus en Enblad tot de Reload-techniek. Een techniek om snel en slim je geest en lichaam te herstellen en te resetten.


Of bestel het e-book

Over Reload

Henrik Fexeus en Catharina Enblad ontwikkelden de baanbrekende methode ‘Reload’. Het probleem is duidelijk: is er een manier waarop je kan herstellen van alle stress en drukte zonder dat het ten koste gaat van jouw ambities? Hun boek presenteert een reeks technieken gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek naar stress, herstel, mindfulness, time management en cognitieve psychologie. Ben jij toe aan een shotje reload?

Over de auteurs

Lees alvast een eerste fragment 

Laten we beginnen met te vertellen wie we zijn, zodat je weet waarom dit boek anders is dan al die andere boeken waar het op het eerste gezicht misschien erg op lijkt, en waarom juist onze boodschap voor jou interessant kan zijn.
Wij, Catharina Enblad en Henrik Fexeus, hebben net als jij een leven waarin het tempo hoger ligt dan de op de
borden aangegeven maximumsnelheid. Catharina schrijft als journalist over gezondheid en welzijn; tijdenlang hield
ze voor haar werk de nieuwste onderzoeksresultaten over stress en herstel bij, een onderwerp waarvoor ze op den duur ook persoonlijk belangstelling heeft ontwikkeld. Henrik verdiept zich al ruim vijftien jaar in mentale vermogens en menselijk gedrag en heeft meerdere boeken geschreven over hoe je je mentale capaciteit optimaal kunt benutten.

Slim gebruikmaken van herstel is daarbij een ontzettend belangrijk puzzelstukje. We hadden geen van beiden die eisen die het leven ons stelt zo scherp en breed onder de loep kunnen nemen, of er de energie voor kunnen opbrengen, als we daarnaast niet actief reload hadden gebruikt – onze eigen totaalplaatje van herstel. Zonder reload waren we er waarschijnlijk al jaren geleden aan onderdoor gegaan. Wat overigens niet veel scheelde.